paard computer
paard computer

Kom jij bij ons stagelopen?

Fun

Bit & Cap zoekt een hbo-stagiaire die vanaf juni voor minimaal drie maanden beschikbaar is voor onze gezellige paardenredactie. Wij bieden een leuke stage in een gezellig team aan een student die initiatief neemt, zelfstandig kan werken, goed kan schrijven en met deadlines kan omgaan. De voorkeur gaat uit naar een student van een journalistieke of multimediale opleiding.

De werkzaamheden bestaan uit het schrijven van artikelen voor www.bit-cap.eu, filmen en andere organisatorische en redactionele taken. Ervaring met schrijven voor internet is een pre. Onze voorkeur gaat uit naar de stageperiode vanaf juni, maar vanaf september zou ook mogelijk zijn.

Een stage bij Bit & Cap is heel veelzijdig. Stagiaires leren veel over de paardensport én over de journalistiek. Vanwege de verschillende titels binnen MP Horses bestaat ook de mogelijkheid om voor andere bladen aan de slag te gaan en om op pad te gaan.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatie naar bit-cap@mphorses.nl.