cropped-stage1.jpg
cropped-stage1.jpg

Stagiaire gezocht op redactie van Bit in Doetinchem

Nieuws

Bit zoekt voor begin 2020 een stagiaire die voor minimaal drie maanden beschikbaar is voor onze gezellige paardenredactie in Doetinchem. Wij bieden een veelzijdige stage in een gezellig team aan studenten die initiatief nemen, zelfstandig kunnen werken, goed kunnen schrijven en met deadlines kunnen omgaan. De voorkeur gaat uit naar een hbo-student van een journalistieke, multimediale of paardgerelateerde opleiding.


De werkzaamheden zijn eindeloos en aan te passen aan jouw opleiding, leerdoelen en sterkte kanten. Denk aan het schrijven van artikelen, maken van filmpjes, beheren van eigen rubrieken voor www.bitmagazine.nl, helpen bij evenementen, assisteren bij de modeshoot in februari en het ondersteunen & meedraaien op de redactie (en marketingafdeling).


Je profiel:


  • Je bent handig met websites en social media.
  • Je schrijft foutloos Nederlands.
  • Je hebt affiniteit met paarden.
  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent(e), liefst aan een journalistieke, communicatie-, multimediale-, of paardgerelateerde hbo-opleiding.
  • Je bent enthousiast en een aanpakker.

Een stage bij Bit is heel veelzijdig. Vanwege de verschillende titels binnen Eisma Horsemedia bestaat ook de mogelijkheid om voor andere bladen (Dressuur, Paardenkrant, Horses.nl) aan de slag te gaan en om op pad te gaan.


Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je curriculum vitae en motivatie naar l.ruesink@eisma.nl.