APASSIONATA -
APASSIONATA - "Im Bann des Spiegels" APASSIONATA

CAVALLUNA - Cavalluna, Land Of A Thousand Dreams

Fun

Wie kent ‘m niet, de wervelende paardenshow CAVALLUNA? Als je deze voorstelling nog nooit hebt meegemaakt, moet je dat beslist een keer doen. En neem gerust je niet-paardenminded vriend of vriendin, collega of buurvrouw mee, want iederéén wordt betoverd door deze show!

De nieuwe show van “CAVALLUNA - Land van Duizend Dromen” vertelt een avontuurlijk en fabelachtig verhaal: Yuen, die geboren is met zeldzame blauwe ogen - een teken van speciale aanleg - wordt vanwege haar afkomst achtervolgd door de kwaadaardige koninklijke adviseur Merl en zijn handlangers. Op de vlucht leert ze over het verre Land van Duizend Dromen, waar iedereen zichzelf kan realiseren en zijn talenten kan uitleven. Haar zoektocht naar deze mystieke plek leidt haar naar een Shaolin-meester, kung-fu vechters en een paardenfluisteraar, maar haar achtervolgers zitten haar steeds op de hielen. Zal het haar lukken om het fabelachtige Land van Duizend Dromen te bereiken? 

Horsemanship, dans, mystiek ....


Beleef spectaculaire horsemanship, indrukwekkende danschoreografieën en ongelooflijke effecten tegen de achtergrond van prachtige landschappen en mystieke plaatsen, begeleid door betoverende muziek!

CAVALLUNA – Land van Duizend Dromen vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen. Op zaterdag zijn er twee shows: om 14u en 19u. Op zondag start de show om 15u. 

Meer info lees je op www.cavalluna.com. Ook tickets zijn te verkrijgen via deze website.