Floor van den Dungen
Floor van den Dungen Foto: Floor4Q.be

Win: een clinic van Floor van den Dungen

Win

Floor van den Dungen is al van kinds af aan te vinden op of rond paarden en pony’s. Leergierig als ze is, haalde ze overal waar ze kon haar informatie. 

Ze doorliep de opleiding aan het Hippisch Centrum in Deurne en liep stage op bedrijven in Nederland en ver daarbuiten. Ze volgde daarna cursussen en clinics om haar interesse in een meer natuurlijke aanpak in de omgang met en training van paarden te voeden. Ze verdiepte zich ook in het veterinaire gedeelte van de paardenhouderij. 

Uiteindelijk vestigde Floor zich in Belgisch Limburg als energetisch paardentherapeut en professioneel paardenvakvrouw. Werken met de natuurlijke aanleg van het paard is voor Floor de sleutel om samen met paard en ruiter de balans te vinden of te herstellen, dit vanuit de grondbeginselen van de klassieke dressuur. 

Bovendien kan zij energetisch contact maken met paarden. Floor geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland en schreef een boek met de titel: ‘Samen werken met je paard, op weg naar een natuurlijke balans’. In Poppel, België, vond afgelopen najaar een clinicdag plaats waar Bit & Cap ook aanwezig was. 

Nog meer zien van Floor? Op zaterdag 7 september geeft ze een energetische clinic, dit keer in Oudenburg, België. Tijdens het invoelen van verschillende paarden legt Floor de deelnemers uit hoe de onderlinge uitwisseling van energie tussen mens en paard plaatsvindt. Deelnemers hoeven geen eigen paard mee te nemen. Iedereen is welkom: het is zowel voor de recreatieve ruiter, de wedstrijdruiter als de therapeut. Wil jij kans maken op een gratis ticket? Vul dan voor 28 februari dit formulier in!