030813972_ABFweb
030813972_ABFweb

Vrouw door paard gered van aanrander

Nieuws

In het Overijsselse Haarle heeft zondagmorgen een filmscenario afgespeeld. Rond 11 en half 12 werd een vrouw door een onbekende man van haar paard getrokken. De man trok vervolgens haar kleding kapot.


De vrouw had geluk. Haar paard trapte de man op zijn borstkast waardoor ze kon vluchten. De politie werd ingeschakeld en heeft samen met een Buitengewoon Opsporingsambtenaar van Staatsbosbeheer naar de man gezocht. Dat bleek tevergeefs, van de aanrander ontbreekt nog ieder spoor.

De man is ongeveer 1,80 meter lang, hij had een blanke huidskleur, een mager postuur, was rond de twintig jaar oud, sprak Nederlands en hij droeg donkere kleding, een vieze zwart-witte baseballpet, een donkerblauwe rugzak en had vermoedelijk donker haar.

Volgens de politie is er een kans dat de man gewond is geraakt door de trap, waardoor hij moet zijn opgevallen. Wie getuige is geweest van deze aanranding of hierover nadere informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, via telefoon 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Bron: De Stentor