website anymal
website anymal

Anymal: Uitkomst voor paardeneigenaren

Welzijn

De Anymal app waarin je de administratie van al je huis- en erfdieren eenvoudig bijhoudt, blijkt een uitkomst te zijn voor paardenliefhebbers. Maandelijks melden zich enkele honderden nieuwe gebruikers aan. 

Paardeneigenaren weten de Anymal app moeiteloos te vinden. De diensten die de tool biedt sluiten schijnbaar naadloos aan bij de behoeften van de paardeneigenaren. Enerzijds beschikt de Anymal app over een handige gratis I&R-koppeling, waarmee je de verplichte registratie en locatie van je paard eenvoudig regelt. Anderzijds beschikt het systeem over een eenvoudige agenda-functie. Deze geeft een seintje als bijvoorbeeld de hoefsmid langs moet komen.

I&R registratie

Uit de cijfers blijkt dat de meeste App-gebruikers twee paarden aanmelden in het systeem en dan vaak nog een extra huisdier toevoegen. Meestal is dat een hond, maar soms ook een kat of andere erfdieren zoals schapen of geiten. De behandelingen die het vaakst in het systeem worden ingevoerd zijn de reguliere afspraken met de hoefsmid, de periodieke ontwormingen en vaccinaties. 

Anymal houdt alle registraties nauwgezet bij, omdat het haar diensten in de toekomst nog verder wil optimaliseren. Onlangs werd de zojuist genoemde I&R-tool aan de app toegevoegd, waarmee je in een paar eenvoudige stappen je paard kunt registreren bij het RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland). Hiermee kun je ook verplaatsingen van paarden van meer dan 30 dagen eenvoudig bij de overheid melden. Verder kun je de lokale dieradministratie via Anymal eenvoudig bijhouden. Staat jouw paard op een pensionstal of ben je samen met iemand anders eigenaar? Dat is ook geen probleem, want in de Anymal app kun je de gegevens van een paard eenvoudig met elkaar delen.

Gratis webinars

Anymal gebruikt de gegevens uit de app om gericht informatie te verstrekken over belangrijke thema’s voor paardenhouders. Onlangs hield Anymal als verschillende gratis webinars, onder meer over het management rond je paard en droes. 

Het uiteindelijke doel van de Anymal app is zoveel mogelijk eigenaren van paarden en andere (erf)dieren te verenigen op het gezondheidsplatform Anymal. Op deze manier zijn de lijntjes kort, wordt waardevolle informatie snel gedeeld en kan er bij bijvoorbeeld een uitbraak van een besmettelijke ziekte een alert worden uitgestuurd. Alles voor de gezondheid van je dieren.

Download nu

Wil jij het management van jouw huis- en erfdieren ook vereenvoudigen? Download de App dan op je telefoon. Je vindt hem in de App-story of in Google Play.

infographic