paard_herfst_model
paard_herfst_model

19-jarige Max Englander in Horse and Hunk kalender

Nieuws

Ja, daar draai je je hoofd wel even voor om. De 19-jarige Max Englander uit Camperduin heel wat harten van paardenmeisjes sneller kloppen. Hij schittert als ‘Mister Augustus’ in de Horse en Hunk kalender 2016. Tegen RTV Noord-Holland vertelt hij hoe het is om paardenhunk te zijn.


Hij krijgt nu veel aandacht van meisjes en geniet ervan. Als het aan hem ligt, kunnen meiden vaker genieten van zijn foto’s, want hij zou wel professioneel model willen worden. De ruiter van manege Beukers in Oudkarspel is er toevallig in de kalender gekomen, vertelt hij tegen RTV NH. ‘’Ik kocht een keer zo’n kalender voor mijn nichtje en toen stond er een oproep in. Ze zochten mannen die iets met paarden hadden, dat leek me wel wat.’’

Belangeloos


Max en de andere elf modellen hebben belangeloos meegewerkt aan de kalender. De opbrengst van de verkoop gaat naar Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. ‘’Dat is ook een belangrijke reden dat ik meedoe”, aldus Max tegen RTV NH.



Bron: RTV NH