prijs 1
prijs 1

Winnaars fotowedstrijd Samen op pad

Fun

De fotowedstrijd met het thema Samen op pad is gewonnen door Davina De Bruyckere. De tweede plaats is voor Sophie Nouws. Beide dames winnen een fotoboek van Timbler. Gefeliciteerd!

Davina over haar foto: Voor mij en mijn paard Daisy was dit de eerste keer ‘op verplaatsing’, bij mijn vriendin Maxime en haar paard Cikly in de buurt. Maxime kwam ons met de trailer ophalen. Halverwege de wandeling hebben we een enorme stortbui over ons gehad, wat de paarden helemaal niet erg vonden. Ze waren zo braaf! Ik reed toen al bitloos, ik was (en ben nog steeds) zo trots op mijn paard. Een hele mooie herinnering voor ons!”

De tweede prijs gaat naar Sophie Nouws, de foto is gemaakt door Daaninbeeld. “Deze dag had Sophie een bijzondere dag. Ze namen hier een moment rust om te genieten van de omgeving.”

De winnaar ontvangt een voucher van Timbler ter waarde van 44,95 euro, daarvoor kun je een fotoboek uitzoeken (XL, vierkant met harde kaft). De tweede prijs ontvangt een voucher van 29,95 (fotoboek L, staand of liggend met harde kaft).prijs 2