deken wei
deken wei

De juiste deken kiezen

Nieuws

Je wilt een nieuwe deken voor je paard, dus je gaat naar de ruitersportzaak. Daar sta je tegenover een rek met tientallen dekens, de ene nog mooier dan de ander. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Gelukkig maakt de Bit-shoppinglist jouw keuze iets makkelijker.


De handige Bit Shoppinglist vind je in de huidige Bit, nummer 230. Met deze lijst heb je nooit meer een miskoop! Aan de hand van deze checklist heb je binnen no-time de ideale deken voor jouw paard te pakken.

En, weet je al welk type deken past bij jouw paard? Je kunt de dekens van Harry’s Horse, Epplejeck én Divoza direct eenvoudig online bestellen!

Ps. In Bit 230 staat ook een praktsch artikel over het wassen, onderhouden én bewaren van je deken.

[button href=”https://www.bitmagazine.nl/product-categorie/paard/toebehoren/dekens/”]Shop[/button]

[hr]

Harry’s Horse winterdekens


De Harry’s Horse winterdekens hebben een optimale pasvorm, zijn degelijk en duurzaam gefabriceerd en kennen een bijzonder gunstige prijs en goede kwaliteit.

Naast de standaard uitvoeringen in zowel outdoor- als staldekens heeft Harry’s Horse in elke collectie een paar bijzondere specials zoals de afgebeelde Highliner 300 Camouflage staldeken!

Een speciaal door ons ontwikkelde print met als thema camouflage die ook nog eens perfect aansluit bij de kledingcollectie voor aankomende winter!

Kijk voor een compleet overzicht winterdekens op www.harryshorse.com.

[hr]

Ready for winter!


Divoza Horseworld heeft een supergrote collectie winterdekens, voor elk weertype vind je dé geschikte deken voor jouw paard! Of je nou gaat voor een waterdichte winterdeken of voor een warme staldeken, voor een neutrale kleur of juist voor één met een hip printje. Eén met een heel leuk prijsje of juist een kwalitatief wat sterkere waar je iets meer voor betaalt. Alle bekende merken zoals Bucas, Horseware, BR, Pagony, Harry’s Horse en QHP maken deel uit van de collectie van Divoza! In elke prijs/kwaliteit verhouding zijn er diverse dekens in allerlei diktes en allerlei varianten. Als je een winterdeken wilt shoppen moet je bij Divoza zijn, de keuze is ruim, de nieuwste collectie zijn er te vinden en kom je naar één van onze vijf megastores, in Leek, Enschede, Heteren, Staphorst of Zoetermeer zullen de medewerkers je van een goed advies voorzien!

Bij Divoza vind je de juiste deken

Een staldeken beschermt je paard tegen de kou op stal, een waterdichte biedt ook bescherming tegen regen en wind. Wil je je paard buiten tegen de kou beschermen? Kies dan vroeg in het najaar voor een variant met een vulling van 100 of 200 gram. En verderop in het najaar wanneer het echt kouder wordt voor een vulling van 300, 400 of zelfs 500 gram. De voeringen van de dekens zijn ook divers. Een gladde voering helpt schuurplekken voorkomen, een deken met fleecevoering zorgt voor extra warmte en is comfortabel voor een pas geschoren paard. De juiste maat deken is ook erg van belang, de juiste maat voorkomt schuurplekken. De maat bepaal je door de lengte van de middenborst tot aan de staart te meten. Dit is de onderlengte en vertegenwoordigt de maten van de dekens. Kijk voor meer info bij de maattabellen op divoza.com Een onderdeken is ook altijd fijn, deze kan gecombineerd worden met een regendeken wat zorgt voor extra warmte, bij Divoza heb je keuze uit een altijd goede basis onderdekens.

Kijk voor een compleet overzicht winterdekens op www.divoza.com.

[hr]

Epplejeck 0 grams dekens, een uniek concept!


Wanneer de herfst in aantocht is, betekent dit vaak regen en harde wind! In het najaar zijn de temperaturen vaak nog aan de hoge kant, maar toch wil je je paard graag beschermen tegen de regen. Om er voor te zorgen dat hij niet nat regent, maar het ook niet te warm krijgt, kun je kiezen voor een regendeken zonder vulling. Te vergelijken met een regenjas voor jezelf.

Omdat een regendeken geen vulling heeft, zit de nylon binnenvoering rechtstreeks tegen de waterdichte buitenstof aan, waardoor er geen luchtcirculatie in de deken kan plaatsvinden en er dus condens onder de deken ontstaat. Zowel de binnenkant van de deken als je paard voelen dan klam en plakkerig aan. Om dit te voorkomen zijn alle Epplejeck 0 grams regendekens voorzien van een uniek honingraat membraan, een dunne laag stof in honingraat motief die tussen de nylon binnenvoering en de waterdichte buitenstof zit. Hierdoor kan er luchtcirculatie plaatsvinden en heeft je paard geen last van condens onder de deken.

Kijk voor een compleet overzicht winterdekens op www.ej.nl.

[hr]

Je kunt de dekens van Harry’s Horse, Epplejeck én Divoza direct eenvoudig online bestellen!

[button href=”https://www.bitmagazine.nl/product-categorie/paard/toebehoren/dekens/”]Shop[/button]

 
Camouflage Highliner (Large)
deken-horsegear-giraffe-0gr_1500x1500_382701
dekens (Large)
herfst deken 0grams2 (Large)
deken divoza
shoppingbag_web (002)
HarrysHorse
Divoza Logo FC