-

Bit kennisevent: Alles over vaccinaties

Arnd Bronkhorst

Voor de sport is het een verplichte vaccinatie, zo ook op de meeste pensionstallen en maneges. De influenza-inenting is de laatste tijd een veelbesproken onderwerp door verschillende uitbraken. In Groot-Brittannië waren zelfs tot half februari alle paardenraces afgelast.

Inentingen zijn in Nederland vrij standaard. Maar hoe moet je omgaan met een uitbraak, hoe herken je een virus en hoe kan je voorkomen dat jouw paard vatbaarder is voor een virus? Dierenarts Erica Reijerkerk geeft je tijdens het Bit kennisevent alle antwoorden.

Dierenarts Erica Reijerkerk

Deskundige over inentingen

Erica Reijerkerk is als dierenarts werkzaam bij Paarden- en Revalidatiekliniek de Hofstede in Leusden. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf EquiRatio. Daarin zijn haar werkzaamheden veterinaire consultancy, educatie en coaching. Ook is ze vakdocent Gezondheid Paard bij de hippische opleidingen van Aeres MBO Barneveld. Aan kennis en kunde dus geen gebrek.Erica gaat tijdens het Bit kennisevent op zaterdag 30 maart bij de Paardenkamp in Soest alles vertellen over de do’s en don’ts van mogelijke vaccinaties. Daarbij legt ze extra nadruk op de influenza-inenting.

Inschrijven

Wil jij alles leren over hoe jij jouw paard het beste beschermd en welke inenting(en) daarbij nodig zijn? Schrijf je dan snel in via een van onderstaande buttons!

Locatie

Het Bit kennisevent vindt plaats bij Boerderij Het Gagelgat, onderdeel van De Paardenkamp, in Soest.

Boerderij Het Gagelgat, De Paardenkamp, Birkstraat 107, Soest.

Bron: De Paardenkamp

Kosten

Abonnees van Bit profiteren van 50% korting met hun abonneenummer. Niet-abonnees betalen de reguliere prijs. Wil jij nou ook nog die 50% korting? Word dan gauw abonnee!

Abonnees: € 25
Niet-abonnees: € 50

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant