Manege White Socks Stables
Manege White Socks Stables

Western Manege White Socks Stables getest

Nieuws

Bij Western Manege White Socks Stables mogen de klanten de Quarter Horses en Paints van het bedrijf uitbrengen op wedstrijd. Voor Bit 216 bezocht het testteam dit bedrijf in Zeist.


White Socks is geheel in westernstijl opgetrokken. Dat valt bijvoorbeeld op bij de robuuste omheiningen van de buitenmanege. Die zijn gemaakt van houten stammen. En de kantine, ook geheel in hout gestoken, heet hier saloon. De binnen- en buitenmanege beschikken over speciale westernbodems. Met de juiste hoefijzers kun je daar prachtige slidings op maken. Op het terrein zijn verder round pens en paddocks te vinden. In de binnenmanege valt de westernmuziek op die tijdens de lessen te horen is. Groepslessen bestaan uit maximaal vier ruiters. “We hechten aan persoonlijke aandacht”, aldus instructrice Marjan. Je kunt vanaf dit bedrijf ook prachtige buitenritten maken, bijvoorbeeld in het bos van Austerlitz en de Utrechtse Heuvelrug.

Benieuwd hoe Western Manege White Socks Stables uit de test komt? Je leest het in Bit 216. Deze editie ligt vanaf komende vrijdag in de winkel.

Manege White Socks Stables