Ride & Run

Logo-Ride-&-Run_webEind oktober 2016 vindt Ride & Run voor de derde keer plaats, deze keer op het Nationaal Hippisch Centrum te Ermelo, dus begin maar vast met trainen.

Het multisportevent brengt beginnende en gevorderde buitensporters uit verschillende disciplines – paardrijden, hardlopen en mountainbiken – samen voor een gezellige en sportieve dag in de natuur.

Lees hier alles over de editie van 29 en 30 oktober 2016 in Ermelo.

Bekijk hier de foto’s die door onze fotograaf (net voor de finish) zijn genomen! (29/30 oktober 2016)

Wil je deelnemen aan een andere Ride & Run bij jou in de buurt, kijk op onze kalender voor je volgende uitdaging.


Q&A over Ride&Run

Het is bijna zo ver, de derde editie van Ride & Run. Wij hebben er zin in! Alvast een handige Q&A over het event van 29 en 30 oktober in Ermelo.

Q&A over Ride&Run

Doel & deelname

Sport en recreatie komen op unieke wijze samen tijdens Ride & Run. De invulling van Ride & Run is simpel: een team bestaande uit een ruiter en één of twee hardlopers of mountainbikers leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette route af. De hardloper(s) of mountainbiker(s) leveren de grootste inspanning. Paard en ruiter ontspannen ondertussen, genieten van de mooie natuur en moedigen hun teamgeno(o)t(en) aan.

Verslag en uitslagen Meer info Stalling

Schema, tips en artikelen

Werken aan je fitheid is natuurlijk top en komt je paardrijden alleen maar ten goede, maar een goede voorbereiding is wel een must. Wij helpen je daarbij! Wij zorgen voor hardloopschema’s, tips, mentale voorbereiding, voeding, schoeisel en nog veel meer.

Lees artikelen Hardloopschema’s

Boegbeelden Ride & Run

Leuk natuurlijk, al die inspirerende artikelen, maar hoe gaat het als je daadwerkelijk de stoute – sport – schoenen aantrekt? Voor de oktober 2016 editie zijn eventer Alice Naber-Lozeman en dressuuramazone Jill Huybregts onze boegbeelden.

Alle blogs


Ride & Run 2015

Benieuwd hoe een dagje Ride & Run eruit ziet? Lees het verslag en bekijk de foto’s van de allereerste editie! De eerste editie van Ride & Run vond plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Honderden hardlopers en ruiters passeerden 27 juni 2015 de finish na een ronde van juni 5 of 10 kilometer over de prachtige heide.

Verslag Foto’s en video’s