Noteer alvast in je agenda: 1 juli Ride & Run

Haal je sportschoenen maar weer uit de kast, want Ride & Run komt er weer aan! Zaterdag 1 juli vindt dit sportieve evenement plaats tijdens Outdoor Gelderland in Arnhem.

Wat

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een vernieuwde website. Hier kun je vanaf eind mei inschrijven. Houd onze mediakanalen goed in de gaten en mis de inschrijving niet!

Routes

We zijn in samenwerking met Outdoor Gelderland en de terreinbeheerders druk bezig met verbeterde en vernieuwde ruiterroutes. Veiligheid staat daarbij voorop! Maar we willen je natuurlijk ook graag laten kennismaken met andere delen van deze mooie omgeving.

Genieten

Net als voorgaande jaren zullen teams bestaan uit een ruiter met een of twee hardlopers of een team van een ruiter met een of twee mountainbikers. Teams met hardlopers kunnen kiezen uit een onverharde route van 5 of 10 kilometer. Daarnaast kunnen er teams worden samengesteld met moutainbikers. Voor hen wordt een route uitgestippeld van 20 kilometer. De routes van Ride & Run starten vanaf het terrein van Outdoor Gelderland en gaan door omgeving Schaarsbergen. In tegenstelling tot voorgaande edities is er deze keer geen wedstrijdelement. Genieten van samen buiten sporten staat voorop tijdens Ride & Run 2017!

Wanneer?

Ride &Run vindt plaats tijdens Outdoor Gelderland op Papendallaan 9 te Arnhem op zaterdag 1 juli.

Vragen

Heb je nog vragen? Mail: info@rideandrun.nl.


Reacties op dit bericht

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam, maar als je vaker reageert is het nog makkelijker om jezelf eenmalig te registeren. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto's groter dan 500kb! Lees hier alle spelregels.

Reacties (0)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Facebook reacties (0)