Praktische tip voor het vinden van jouw X-factor


Als je je niets verbeeldt, dan ben je ook niets, dus … ga op zoek naar de X-factor in jou en in jouw paard! Of je nou zo’n gitzwarte head-turner hebt of een Haflinger of een Shet, elk paard heeft zijn eigen mogelijkheden en mooiheden. Elk paard is uniek en bijzonder, net als elk mens.


de X-factor van jouw paard

Sta eens stil bij de X-factor van jouw paard. Bedenk eens wat jij kan doen om hem nog meer te laten shinen, nog blijer te maken. Poets hem extra mooi voor 'gewoon' les of een buitenrit, zodat je zelf voelt hoe trots je op hem bent. Zodat de hele wereld ziet hoe belangrijk hij is en jullie samen bewondert.


streefbeeld

Bedenk eens welke beelden of welk gevoel jij hebt onthouden van bijzondere paardenmomenten. Welk streefbeeld heb jij voor ogen? Je kan bewust op zoek kan gaan naar die X-factor.


niet  in een keurslijf

Laat je niet verwarren door wat anderen vinden. Alleen jij weet wat jou aanspreekt, wat jouw hart raakt. Laat je ook niet verleiden om je paard in een keurslijf te dwingen. Als je hem de kans geeft om zelf te laten zien hoe briljant en mooi hij is, door op een gezonde en paardvriendelijke manier te trainen, is de X-factor vele malen groter!