Afbeelding

Paard & Podcast

Ruitercoach, gedragsexpert & trainer Miriam van Horse Power Life Power heeft 25 jaar ervaring op het gebied van het coachen van paarden en ruiters. Het is haar missie om mensen en paarden dichter bij elkaar te brengen, naar een pure connectie. En zo samen te bewegen als één.

In haar podcast Horse Power Life Power brengt Mirjam je up-to-date wat betreft nieuwe ideeën en inzichten over connectie, harmonie, training, ontspanning, flow, mindset ... alles om je te helpen om samen met je paard een team van twee happy athletes te worden. En niet alleen dat, ze heeft ook regelmatig happy athletes te gast die je voor zijn gegaan en die hun verhaal met je delen.

Loop het lijstje met onderwerpen maar eens na; de onderwerpen van de podcasts roepen geen vraagtekens op. Wat te denken van ‘Mijn paard heeft nergens zin in’ of ‘Het overenthousiaste paard’? Of ‘Steeds weer terug bij af met je paard?’ en ‘Hou je contact of laat je los’… Er zit vast wel een onderwerp bij waar je meer over wilt weten en dat je verder kan helpen!

 

Afbeelding
Afbeelding