Afbeelding

Win:

Het outdoorseizoen staat weer voor de deur! Of je nu straalt in de ring met je paard of geniet van een ontspannen buitenrit in het heerlijke lentezonnetje, met dit nieuwe hoofdstel van HORSEGEAR ben jij helemaal klaar om te schitteren!


Rosé gouden accenten vind je op de gespen, de frontriem en de neusriem. En alsof dat nog niet genoeg is, is de neusriem ook nog eens versierd met sprankelende glitters. Met dit 100% lederen hoofdstel stelen jij en je paard de show!

Maar uiterlijk is niet alles. Het comfortabele hoofdstel is uitgerust met een anatomisch kopstuk met een zachte onderlegging en een goede drukverdeling achter de oren van het paard. Ook de neusriem is anatomisch gevormd en onderlegd met zacht leer voor een hoog draagcomfort. Nog een mooi detail: de hangende frontriem gedecoreerd met mooie kristallen. Het hoofdstel wordt geleverd inclusief teugels.

Winnen?

Wil jij dit HORSEGEAR hoofdstel winnen? Los de puzzel op en scan vóór 22 april de QR-code om de oplossing door te geven. Vergeet ook niet de gewenste maat (pony, middel, paard, extra groot) aan te geven. Uit de goede inzendingen trekken we een winnaar. P



 

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding