Afbeelding

Win!

Ja, ze zijn gespot: de eerste zwaluwen zijn er weer en ze zijn druk bezig hun nestjes in de paardenstallen weer in orde te maken voor gezinsuitbreiding! En als de zwaluwen komen, volgt de zomer ook snel. Maar zomer wil niet altijd zeggen dat je zonder jas naar buiten kunt. Daarom heeft Epplejeck deze mooie trendy softshell zomerjas voor dames opgenomen in haar nieuwe N-BRANDS X Epplejeck collectie.

De sportieve jas van NIKKIE houdt je warm én stijlvol! Deze damesjas is gemaakt van softshell, dit materiaal is waterafstotend en ademend. Het stoere jasje heeft een verborgen ritssluiting met kinbeschermer, twee ritszakken en een trendy stikpatroon. Met deze mooie jas in je bezit hoop je stiekem dat er ook een paar slechte zomerdagen zijn, want deze jas draag je met veel plezier tijdens het rijden of het uitmesten!

Winnen?

Wil jij deze mooie softshell jas van Epplejeck winnen? Los dan de puzzel op, en scan voor 31 mei de QR-code om de oplossing door te geven. Geef behalve je naam en adres ook even aan welke maat (32-42) en kleur (donkergroen of donkerblauw) je wilt ontvangen. Uit de goede inzendingen trekken we een winnaar. En jij kunt dat zomaar zijn, dus doe mee! P

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding