Afbeelding

The Equestrian Podcast

Deze maand een Engelstalige podcast. In The Equestrian Podcast gaat host Bethany Lee in gesprek met bekende, veelal Amerikaanse paardenmensen waarin ze het hebben over tal van verschillende onderwerpen. Van Pat Parelli's trainingsmethoden en tips over hoe om te gaan met angst, tot 'hoe vind ik het juiste springpaard?', alles komt voorbij.

In de paardensport draait het natuurlijk om de verbinding tussen paard en ruiter. In elke discipline, of dat nu sport gerelateerd is of niet. Ruiter, trainer en blogger Bethany Lee gaat in The Equestrian Podcast in op alles dat er nog meer is. De podcast is deel van Bethany's platform My Equestrian Style. Een blog die, net als de podcast, een mega-variatie brengt aan 'alles met paarden'. Van de dagelijkse beslommeringen op stal, tot het onder de loep nemen van wereldprestaties; Bethany heeft inmiddels heel wat grootheden aan haar microfoon gehad. 

Disneyland voor paardenmensen 

Op het moment van schrijven, val je tijdens het luisteren middenin 'The WEF-series'. Een serie aan afleveringen die allemaal draaien om het Winter Equestrian Festival dat elk jaar in het Amerikaanse Florida wordt gehouden. Dit 'Disneyland voor paardenmensen', brengt een heel circus aan karakters én ditto onderwerpen met zich mee. Genoeg om je over te verbazen, in elk geval. The Equestrian Podcast telt inmiddels meer dan driehonderd afleveringen. Wij zetten er alvast vier voor je op een rijtje. P



.