Afbeelding

Een sterke groene weide voor jouw paard
Horse Master met RPR

Het is de wens van iedere paardenhouder. Een mooie groene weide met een sterke zode en voldoende gras om je paard veilig in te weiden. Daarom hebben wij het graszaadmengsel Horse Master met de RRP technologie ontwikkeld. Een weide met Horse Master heeft een sterke zode en een snelle hergroei. Door de unieke RPR technologie is de grasmat bestand tegen extreme betreding. Het ijzersterke gras met horizontale uitlopers is als het ware de betonmat van je graszode. Bovendien is het gras door de RPR technologie zelfherstellend, waardoor de kale plekken in je weide snel weer verdwenen zijn.

Gezond gras

Een Horse Master weide is gezond voor paarden. De grassen in het mengsel zijn speciaal geselecteerd voor het gebruikt door paarden. Het is structuurrijk en fructaanarm. Ook hebben de grassen een laag groeipunt waardoor ze goed hergroeien, ondanks dat paarden het gras kort bij de wortels afbijten. En niet onbelangrijk, paarden vinden het gras van een Horse Masterweide erg smakelijk.

Horse Master en Hay Master

Voor de productie van hooi hebben we het speciale graszaadmengsel Hay Master. De graszaadmengsels Horse Master en Hay Master zijn verkrijgbaar bij een netwerk van gespecialiseerde Barenbrugdealers. Meer informatie en een dealeroverzicht vind je op: barenbrug.nl/paardenhouderij of barenbrug.be/paardenhouderij.