Afbeelding

Tip van buitenrijden.nl: “Geweldig, de Fjordjes van Fjorkahoeve!”

Algemeen Recreatie

Daniëlle Pronk bezoekt voor buitenrijden.nl bedrijven die ritten aanbieden en waar je kunt rijden zonder dat je een eigen paard hoeft mee te brengen. Zelf rijdt ze ook vaak eens mee. 

Ze heeft weer een tip voor jullie. “De Fjorkahoeve in Blaricum is een aanrader! Zoals de naam al zegt, wordt er hier gereden op Fjordenpaarden. Zet je vooroordeel dat deze paardjes sloom en saai zijn maar opzij, want dat zijn ze niet! Net zoals bij andere rassen zijn er pittige en minder snelle, maar lópen doen ze allemaal”

Kleurrijke stoet in Goois Natuurreservaat

Het leuke is dat er bij de Fjorkahoeve allerlei kleuren Fjorden zijn, van ‘grijs’ tot roodbruin en isabel, aldus Daniëlle. “Het is dus een kleurrijke stoet die op pad gaat. Eigenaresse Karin organiseert op zondag samen met Mariska buitenritten door het bos en over de Tafelberghei van het Goois Natuurreservaat. Vooral op de hei vind ik het prachtig, elke keer is het er weer anders. Ik om er graag - al dan niet met mijn dochter - omdat ik me er welkom en veilig voel.”

Ook avond- en dagritten

Karin rijdt tijdens de ritten langs alle deelnemers en als je wilt geeft ze je tips over je rijden. In de zomer kun je je ook opgeven voor de avond- of dagtochten en altijd is er een fotomoment op een mooie locatie, leuk voor op je social media!” 

Meer informatie vind je op www.buitenrijden.nl/buitenritten/bosrit-op-fjorden-in-blaricum/

Buitenrijden.nl

Bij jou in de buurt of ergens anders een buitenrit maken? Kijk eens op buitenrijden.nl > Routes? Buitenrijden.nl is hét platform voor paardensporters die veilig buiten willen rijden.

Afbeelding