Afbeelding

“Ik vond haar voornamelijk stom, en zij mij”

Toen paardenvrouw Mireille den Hoed van Takt Acadamy twintig jaar geleden de liefde van haar leven leerde kennen, vond ze haar voornamelijk ‘stom’. En daarmee is Mireille het ultieme bewijs dat ‘t uitermate onverstandig is om je oordeel over een persoon te laten afhangen van de eerste indruk.

Mireille: “Anja en ik leerden elkaar in 2002 kennen, toen onze paarden op dezelfde stal stonden. Ik vond haar stom, en die gevoelens waren wederzijds. Tot we in 2004 samen in een viertal terechtkwamen, toen sloeg de vonk over. We waren toen beiden 34 jaar. Toen ik verliefd op haar werd, woonde ik samen met een fijne man en waren we bezig met het kopen van een huis. Het leven kan soms gek lopen ... Ik wist niet eens dat ik op vrouwen kon vallen!”

Verliefd

Mireille legt uit dat de liefde begon als een innige vriendschap. “Toen we erachter kwamen dat we niet ‘stom’, maar gewoon heel verschillend waren, werden we goede vriendinnen. We vulden elkaar aan en zijn nog steeds elkaars tegenpolen. In alles, behalve de paarden. Op een gegeven moment zei Anja tegen me: ‘Je bent verliefd op me.’ Tot dan had ik geen flauw idee. Het klinkt misschien gek, maar als je al je hele leven erg van de mannen bent, dan komt dat niet in je op. Ik vond haar een geweldig wijf, dat zeker, maar verliefd?

Rijkdom

 Afijn, dat was het begin van een roerige tijd. Na drie maanden kochten we samen een huis. En de afgelopen achttien jaren verhuisden we vaker (te vaak) met ons paardenbedrijf, de paarden en de honden. Alles deden we om onze missie uit te dragen. We woonden zelfs een jaar in een caravan. Tot we in 2019 eindelijk een eigen plek konden kopen. We hebben nu samen een prachtig paardenbedrijf op de meest geweldige plek die je maar kunt bedenken. Na jaren bloed, zweet, tranen en heel hard werken, kwam onze droom uit. Anja en ik zijn elkaars grote liefde, beste vriendinnen en zakenpartners. Wat een rijkdom.” P

Afbeelding
Afbeelding