Afbeelding

Win!

Is paardrijden nou een sport of meer een kunstvorm? De meningen lopen uiteen, zoals je op pagina 3 in de column van Suzanne kunt lezen. Maar of je het nu sport of juist kunst vindt (of misschien wel allebei), lekker kunnen meebewegen op je paard is altijd fijn! Daarom maak je deze keer kans om een comfortabele witte rijlegging te winnen, waarmee je prima voor de dag kunt komen op een wedstrijd!

De ontwikkelaars van Decathlon zijn zelf fervente ruiters. Daarom snappen ze dat een wedstrijd rijden met een stijve rijbroek niet bijdraagt aan het rijgenot en kwaliteit van je prestatie. Vandaar dat ze deze mooie, comfortabele witte rijlegging hebben ontworpen, die als een tweede huid om je heen valt. De legging heeft een siliconen zitvlak, zakje met ritssluiting en het lycra onderaan zorgt dat je 'm makkelijk aan kan trekken en voorkomt schuiven of onaangenaam rimpelen van de stof.

Winnen?

Wil jij deze comfortabele witte rijlegging winnen? Los dan de puzzel op en stuur de oplossing voor 1 maart 2023 naar bit-cap@mphorses.nl. Geef behalve je naam en adres ook even aan welke maat je wilt ontvangen (op decathlon.nl vind je een maattabel). Uit de goede inzendingen trekken we een winnaar. En jij kunt dat zomaar zijn, dus doe mee! P

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding