Afbeelding

Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel


Net buiten Apeldoorn, met de Veluwe als achtertuin, ligt Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar een begrip in de regio en omringd door de uitgestrekte natuur is het dé plek om even helemaal tot rust te komen. Een verblijf bij de Cantharel is dan ook onlosmakelijk verbonden met natuurbeleving.

Ruiter & paard overnachten samen

Een geweldige manier om de Veluwe te verkennen, is te paard. In het zadel of op de bok van een koets voelt u zich in alle seizoenen één met de natuur en is de kans op wild spotten groot. Inmiddels beschikt de Cantharel over twaalf stallen, en zijn er maar liefst twintig weides beschikbaar. Naast de paardenstallen ligt de Blokhut met veranda, houtkachel en uitzicht op de weilanden. De plek waar u aan het eind van uw rit met andere ruiters onder het genot van een hapje en een drankje kunt nagenieten van uw dag in de natuur. Paardrijden op de Veluwe wordt het hoogtepunt van uw verblijf.

Culinair genieten

Na een lange tocht op de Veluwe is het tijd voor ontspanning. In het hotel vindt u Bistro Martinus, hier kunt u genieten van de Franse keuken onder het genot van een mooie bijpassende wijn. Naast Bistro Martinus, heeft de Cantharel nog een restaurant; Huisje James. Huisje James is een kleinschalig culinair restaurant. Het idyllische restaurant, gelegen op een sprookjesachtige locatie in het rietgedekte landhuisje naast het hotel, dankt haar naam aan de oorspronkelijke bewoners.