Afbeelding

Nieuw: Hartog Comfort

Heb jij al gehoord van het nieuwste product van Hartog, de Hartog Comfort? De Hartog Comfort is een all-in-one paardenvoer die alle dagelijks benodigde vitaminen en mineralen dekt. Hierdoor is krachtvoer niet langer nodig en voer je zoals de natuur dat bedoeld heeft.

De uitgebalanceerde balancer in de Hartog Comfort bevat alle essentiële sporenelementen, vitaminen en mineralen waardoor extra supplementen overbodig zijn. De mix is vrij van granen en melasse, paarden krijgen energie uit de vezels die de Hartog Comfort rijk is. Daarnaast leveren de lupine- en erwtenvlokken een hoogwaardige kwaliteit eiwit om de spierfunctie te ondersteunen. Dit maakt het de ideale aanvulling op het reguliere ruwvoerrantsoen en ideaal voor paarden die gevoelig zijn voor suikers, maar wel wat extra’s kunnen gebruiken.

De Hartog Comfort is speciaal ontwikkeld om het (graanrijke) krachtvoer rantsoen te vervangen en maakt het mixen van je voer met een aparte ruwvoermix overbodig!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het samenstellen van een rantsoen voor jouw paard? Neem dan contact met Hartog via 0229 581232 of stuur een e-mail naar support@hartog-lucerne.nl