Afbeelding

Two Happy Athletes Podcast

In Two Happy Athletes Podcast biedt Miriam Vree-van Straten kennis, tips en inspiratie die je kunnen helpen bij het één worden met je paard. Als je samen met je paard wilt groeien naar mentale en atletische eenheid en kracht, dan is dit de podcast voor jou.

Samen op zoek naar connectie. Inspireren, motiveren en je paard beter leren begrijpen. Dat is waar het in Two Happy Athletes Podcast om draait. Miriam is coach binnen haar Two Happy Athletes Academy waarin ze tracht mens en paard dichter bij elkaar te brengen. Met haar podcast probeert ze haar kennis breder toegankelijk te maken, voor degenen die niet de middelen hebben voor het toetreden tot de Academy. 

Paardenkracht en levenskracht

Miriam gelooft naar eigen zeggen in paardenkracht én levenskracht: "Paarden hebben het vermogen om kwetsbaar en krachtig tegelijk te zijn. Ze veroordelen je nooit en leven volledig in het nu. En hun lijf, hart en hoofd zijn sterk met elkaar verbonden, net zoals de verbondenheid tussen paarden onderling sterk is. Een groot voorbeeld voor de mens. Het meest bijzondere is misschien wel dat ze deze verbondenheid, deze connectie, aan ons mensen willen laten zien en met ons willen delen. Ik geloof dat iedereen levenskracht in zich heeft. Die plek waar je puur jezelf bent, waar je barst van de levenslust en alle emoties die daarbij horen. Maar soms raak je het even kwijt. Paarden kunnen je helpen om je levenskracht, je hele zelf, weer terug te vinden." P