Q&A: ROS wordt Bit

Bit neemt ROS over, en dat betekent dat ROS wordt opgenomen in Bit. Wat betekent dit voor jouw abonnement?

Ik heb van ROS nog een aantal nummers tegoed, krijg ik die nog allemaal?

Van het aantal nummers dat je nog tegoed had van ROS, krijg je nu ditzelfde aantal van de gecombineerde versie Bit-ROS. Dus als je nog 12 nummers tegoed hebt, krijg je ook zeker nog 12 nummers.

Wat als je een abonnement hebt op beide magazines?

De nummers van ROS die je nog tegoed had, worden omgezet in gratis edities van Bit, die achter je abonnement aangeplakt worden! Dus in plaats van twee abonnementen, heb je nu één lang abonnement.

Ik heb een abonnement op ROS en niet op Bit, omdat ik liever ROS lees. Wat nu?

De abonnees van Bit en ROS ontvangen vanaf komend nummer een extra dikke uitgave, waarin beide titels zijn vertegenwoordigd en de sterke kanten van beide merken worden benut. Dit betekent dat je nog meer tips en leesvoer krijgt over gedrag, medische zaken en verzorging van je paard. Ook beter leren paardrijden is één van de speerpunten van ROS, die een nog belangrijkere plaats in Bit gaat innemen.

Een heel aantal artikelen die op de planning stonden voor ROS verschijnen nu in de gecombineerde Bit-ROS. We gaan met de combinummers namelijk een stukje ROS-dna laten voortleven in Bit, door samenwerkingen aan te gaan met de auteurs die ROS maakten en door bij de onderwerpkeuze rekening te houden met de ROS-lezers. De enorm sterke kant van ROS – veel praktijkartikelen waarbij je zelf met een praktische handleiding aan de slag kan – ga je dus terug vinden in Bit. Dit wordt aangevuld met een flinke dosis plezier met je paard, human interest verhalen en diepgaande interviews.

Ik ben ROS-abonnee en ontvang nu de gecombineerde Bit-ROS. Heeft dit gevolgen voor mijn abonnementskosten?

Nee. Van het aantal nummers dat je nog tegoed had van ROS, krijg je nu ditzelfde aantal van de gecombineerde versie Bit-ROS, zonder extra kosten.

Ik heb een abonnement op ROS en krijg nu dus Bit-ROS. Stopt dit abonnement vanzelf of wordt het automatisch verlengd?

Het abonnement stopt vanzelf. Zodra je alle nummers die je van je ROS-abonnement nog tegoed had hebt ontvangen, stopt je abonnement. Je krijgt na het aflopen van je abonnement een spetterende aanbieding voor een abonnement op Bit.

Heb jij een vraag en kun je het antwoord hier niet terug vinden? Mail dan naar Redactie@bitmagazine.nl.