-

Winnen: Premierèkaarten voor Bibi & Tina 3!

Bibi en Tina zijn terug! In de film Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden gaan de vriendinnen met een groep studenten en hun paarden op zomerkamp. Bit mag twee keer twee kaartjes weggeven voor de première op de trainingsstal van Anky van Grunsven.

Het kamp lijkt op het eerste gezicht een groot succes. Helaas ontstaan er al snel irritaties tussen de jongens en de meiden. De twee groepen nemen het tegen elkaar op in allerlei activiteiten. De jongens doen ontzettend hard hun best om de meiden te verslaan. Bibi probeert haar toverkrachten te gebruiken maar komt er tot haar grote schrik achter dat deze niet werken. Plotseling breekt er een bosbrand uit. Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen…

Winnen

Op zondag 9 april van 10:00 uur tot 13:00 uur is de film voor het eerst te zien op het Anky Education Centre in Erp. Tijdens de première bekijk je de film, ontmoet je Anky en krijg je een rondleiding door de stallen. Heb jij zin in een leuk dagje weg? Stuur snel een mailtje met je motivatie en contactgegevens naar bit@eisma.nl en wie weet ben jij wel bij de première van Bibi en Tina 3! Je kunt meedoen tot donderdagavond 6 april. Vrijdag 7 april krijgen de prijswinnaars bericht.Deze actie is in middels gesloten. 

De winnaars zijn:

Inge Schutteman

Fenne de Boer

Gefeliciteerd en de kaartjes komen jullie kant op!

Bron: Bitmagazine

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant