-

Winnaars kaartjes Lean on Pete bekend

Bit mocht van Imagine Filmdistributie 5 x 2 kaarten weggeven voor de nieuwe paardenfilm Lean on Pete. Check hieronder dan snel of jij een van de gelukkigen bent en kaartjes voor deze mooie film hebt gewonnen!

  • Debbie Jägers
  • Bente te Vaarwerk
  • Noa Vervloesem
  • Ursula Looman
  • Yvette van der Reep

De vijftienjarige Charley Thompson is op zoek naar vastigheid in zijn leven. Als zoon van een alleenstaande vader met tijdelijke baantjes kent hij weinig zekerheden en is hij vaak op zichzelf aangewezen. Wanneer ze naar Portland verhuizen, hoopt hij op een nieuwe start. Charley vindt er werk bij Del, een doorgewinterde paardentrainer die met races zijn geld verdient, en sluit vriendschap met het versleten renpaard Lean on Pete. Wanneer Del zijn paard naar de slacht wilt sturen, gaat Charley er met Pete vandoor. Hij maakt een tocht door de uitgestrekte wildernis van Oregon en Wyoming, op zoek naar de geliefde tante die hij al jaren niet meer heeft gezien.
Charlie Plummer, Chloë Sevigny en Steve Buscemi spelen de hoofrollen in de verfilming van Willy Vlautins roman.

Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen vanuit de redactie. Veel plezier bij de film!Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant