-

Winnaars Bit 258 bekend

In de rubriek Bit Uit & Thuis, in Bit 258, mochten we twee leuke cadeaus weggeven! Namelijk 3 exemplaren van het boek Vidar wil dansen (beschikbaar gesteld door Uitgeverij Kluitman) en 2 x de game Whisper (van Triple P Entertainment). De winnaars zijn bekend!

Winnaars Vidar wil dansen

  • Manon van Regenmortel
  • Wies van Oostrum
  • Anneloes Bout

Vidar wil dansen is alweer de elfde titel in de zeer succesvolle Gouden Paarden-serie van schrijfster Christine Linneweever. Vidar, de Fjord, werkt met zijn baas Steven in de bosbouw, maar hij vindt het bomen slepen vreselijk; het is zwaar en steeds hetzelfde. Hij zou zo graag willen dansen als een dressuurpony! Volgens zijn moeder is hij absoluut niet geschikt voor dressuur.
Vidar moet zijn droom opgeven en schikt zich in zijn lot als werkpaard. Totdat baas Steven een ongeluk krijgt en zijn been breekt. Stevens kleindochter Fay moet zolang voor Vidar zorgen, ook al vindt ze hem maar een lomp en dik beest en heeft ze daar absoluut geen zin in. Gaandeweg leren Fay en Vidar elkaar beter kennen. Als Steven is hersteld, moet Vidar weer terug naar het bos, maar kunnen Fay en hij nu nog zonder elkaar?

Winnaars Whisper

  • Sonja van der Waal
  • Charlotte Lagerweij

Whisper is sinds kort verkrijgbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4. De game is gebaseerd op de populaire Stormwind-reeks waarvan de eerste film in 2013 uitkwam. Je speelt als Mika, een jonge paardenfluisteraar. Samen met de vurige zwarte hengst Stormwind ontdek je het bevrijdende gevoel van paardrijden.
Net als in de film is Stormwind een wilde, jonge hengst die niemand durft te berijden. Totdat Mika langs komt. Ze leert het paard kennen en bedwingen, waarna ze samen de meest spannende avonturen kunnen gaan beleven. De speler kan al rijdend op de rug van Stormwind de bijzondere wereld van Mika en Stormwind beleven. Breng tijdens de avonturen uitdagende taken tot een goed einde. Natuurlijk moet Stormwind ook goed verzorgd worden en bouwen Mika en Stormwind een bijzondere band op. De game is volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst.Bron: Bitmagazine.nl 

 

 

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant