-

Winnaar cursus Gillian Higgins bekend

Gillian Higgins

Gillian Higgins komt in april naar Nederland voor twee masterclasses voor professionals en een tweedaagse cursus biomechanica. Voor de tweedaagse cursus op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 mogen wij een plaats ter waarde van 380 euro weggeven! En de winnaar is bekend…

Gillian HigginsGefeliciteerd Marian Buivenga-Lammers! Jij gaat komend weekend naar het Brabantse Lage Zwaluwe. Daar ligt het sfeervolle cursus- en trainingscentrum De Bascule. Een plek waar ruiters gastvrij worden ontvangen en waar gezelligheid vanzelfsprekend is. Joke Schotel, eigenaresse van De Bascule, haalt Gillian Higgins naar Nederland.

Deze biomechanica cursus is voor iedereen die geïnteresseerd is in het correct en functioneel bewegen van het paard. Dit alles wordt visueel gemaakt door een paard te beschilderen met aan de ene zijde de benige structuren en aan de andere zijde de spieren. Er worden paarden aan de longeerlijn en onder het zadel bekeken. Daarbij gaat het erom hoe ze bewegen en wat er kan worden gedaan om dat te verbeteren. Daarbij komen diverse oefeningen aan de orde, bijvoorbeeld met balken.De masterclasses in april zijn uitverkocht. Maar wees niet getreurd, want Gillian komt in oktober terug naar De Bascule en verzorgt dan vier cursusdagen Fascia Release. Wie belangstelling heeft en op de hoogte wil worden gehouden, kan een berichtje sturen naar info@debascule.net.

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant