-

Bit Mode Winweken: Rijbroek euro-star

euro-star witactie

De dagen worden weer korter en kouder. Tijd om je zomergarderobe te vervangen voor warmere items. Tijdens de Bit Mode Winweken is het weer mogelijk om leuke, winterse items te winnen! Maak kans om deze zwarte rijbroek van het merk euro-star te winnen door onderstaande formulier in te vullen.

De rijbroek Snow Queen Full Grip is de ideale rijbroek voor lage temperaturen. Een winterwarme rijbroek met rondgenaaid zitvlak, gemaakt van functionele 4-way stretchstof. Het bovenmateriaal van deze hoogwaardige broek is bijzonder water- en vuilafstotend. Het zitvlak is gemaakt van siliconen.

Warme wollen rijbroek

De warme wollen voering houdt je warm en is gemakkelijk wasbaar. De tailleband met riemlussen heeft een modieus gebogen dubbel stiksel aan de achterkant en zijkanten. Aan de voorkant zit een broeksknoop met het logo in reliëf. Ook de extra brede riemlus aan de achterkant is voorzien van het eurostarlogo. Een verticale eurostarprint staat boven de rechterknie aan de buitenzijde. Een horizontale, rode contraststrook bevindt zich aan de onderkant van de elastische broekspijpen. De wol die voor deze rijbroek wordt gebruikt, is afkomstig van boerderijen die afzien van het controversiële ‘mulesing’. De rijbroek kost € 219,95.Je kunt meedoen aan de Bit Mode Winweken tot 14 oktober 2019, daarna worden de winnaars via onze site bekendgemaakt. 

Meer lezen van Bit? Neem dan nu een abonnement of koop een losse editie van het magazine in de webshop!

Foutje gespot? Meld het ons!
Dit vind je misschien ook interessant