-

Wees erbij op Horse Event Pro (met korting!)

Bit & Cap is zich aan het opmaken voor Horse Event Pro dit weekend. Jij bent zaterdag of zondag toch zeker ook van de partij? Op onze stand hebben we namelijk super toffe meet & greets, met Bo Kasbergen en Monya Spijkhoven en Celine van der Stroom.

De meet & greet met Monya en Celine is op zaterdag 17 september om 15.00 uur De meet & greet met Bo is op zondag 18 september om 11.30 uur

Gratis grondwerkles

We mogen van deze toptrainers een gratis grondwerkles verloten!

Meet & greet met Monya en Celine

Grondwerk
Monya Spijkhoven

Zorg dat je erbij bent. Vul van tevoren in de Bit & Cap stand het ‘Monya-kaartje’ in en wie weet trekt Monya jou wel als winnaar van de grondwerkles, die zij speciaal op Horse Event Pro gratis weggeeft!

Je kunt Monya en Celine natuurlijk alles vragen wat je maar wilt!

Uitzending via Facebook

Kan jij niet aanwezig zijn, maar heb je wel vragen voor Monya? Stuur die dan per mail naar bit-cap@mphorses.nl. Wij zullen de vragen aan haar stellen. En we zenden de meet & greet live uit op Facebook van Bit Magazine. Zo hoef je – ook als je niet naar Horse Event Pro gaat – niets te missen.

Meet & greet met Bo Kasbergen

Bo Kasbergen

Kom jij juist de zondag naar Horse Event? Dan wil je deze meet & greet om 11.30 uur met Bo Kasbergen niet missen. Ook hier geldt: zorg dat je op tijd aanwezig bent bij de stand, vul en lever het ‘Bo-kaartje’ in bij de Bit & Cap stand en maak kans op een gratis grondwerkles van probleempaardenexpert Bo Kasbergen!

Ook jouw vragen voor Bo Kasbergen kun je nog altijd mailen naar bit-cap@mphorses.nl als je niet zelf naar Horse Event kan komen. En ook Bo’s meet & greet kun je live volgen via de Facebookpagina van Bitmagazine.

Live uitzending op Facebook

De Meet & Greets worden ook live uitgezonden op Facebook. Mocht je dus niet in de Expo Haarlemmermeer kunnen zijn, zorg dan dat je er online bij bent!

Zaterdag 17 september om 15.00 uur: Monya Spijkhoven en Celine van der Stroom

Zondag 18 september om 11.30 uur: Bo Kasbergen

Met korting naar Horse Event Pro

Maar natuurlijk vinden we het het leukste als je er wel zelf bij bent. Als je nog je een ticket moet kopen, doe dat dan met de speciale Bit & Cap kortingcode, want dan krijg je maar liefst 20% korting! Gebruik bij het afrekenen de kortingcode hebitcap2022.

Gratis online programma Hoe leren paarden

Tegen inlevering van een Horse Event Pro-ticket dat gekocht is met Bit & Cap korting krijg je bij de Bit & Cap stand bovendien het online programma ‘Hoe leren paarden‘ op Academy4Horses, ter waarde van € 125,00 gratis van ons!