-

Warm de winter door met TONICS rijlaars Jupiter Frost

Met de ‘Jupiter Frost’ heeft TONICS nu ook een laars die tegen de winter opgewassen is! Nu dat de temperaturen dalen en je toch lang op stal met je vriend door wilt brengen, worden jouw voeten als eerste koud. Een eerste waarschuwing dat je het koud hebt. En daarom heeft TONICS nu naast de jodphurs ‘Stardust Frost’ ook de rijlaars ‘Jupiter Frost’ om je warm te houden. 

 

 

Zowel de voering als de binnenzool is van lamsvel en beschermen je voeten tegen de kou. Bovendien is de buitenkant gevoerd met een Mesh-voering voor nog meer bescherming. En dit model voor de winter heeft natuurlijk alle unieke kenmerken van de ‘Jupiter’ lijn van TONICS zoals het voorgevormd voetbed en de hoogwaardige buitenzool die de voet optimale grip in de stijgbeugel en op de grond geeft. Aan de buitenkant heeft de laars mooi glad leder. Voor een rustige ligging van het been zit er aan de binnenzijde van deze laars grip-leder.

Sportief & elegant

De rits aan de zijkant is anatomisch gevormd en met elastiek afgewerkt voor een smalle pasvorm. Dit zorgt in combinatie met de designveters voor een moderne, sportieve en elegante look. De laarzen en jodphurs van TONICS zijn functioneel, hebben een zeer hoge draagcomfort en kennen een sportief en elegant design.

Laat de (paarden)winter met deze Jupiter Frost-rijlaars van TONICS maar komen!