-

Unieke expositie ‘Verhalenvertellers’: van Stichting De Paardenkamp & Paard Verzameld

Expositie 'Verhalenvertellers'

De unieke expositie ‘Verhalenvertellers’ vindt plaats op 20 en 21 augustus. Georganiseerd door  Stichting De Paardenkamp samen met Paard Verzameld, het internationale platform voor paardenkunst, belooft dit een heel bijzondere expositie te worden.

Bejaarde paarden

Een uniek evenement waar kunstenaars uit binnen- en buitenland verschillende werken tentoonstellen die geïnspireerd zijn op de bejaarde paarden die bij de Stichting wonen. Je krijgt de verhalen van de paarden te zien door de ogen van de kunstenaars! Maar liefst 25 internationale kunstenaars van het Paard Verzameld Collective komen samen op dit unieke, tweedaagse evenement in Soest. De boerderijen Het Gagelgat en Vosseveld van Stichting De Paardenkamp vormen het decor voor deze expositie.

Wandelroute expositie ‘Verhalenvertellers’

Een wandelroute leidt bezoekers langs kunstenaars die live aan het schilderen zijn en langs alle tentoongestelde werken; van schilderijen tot aquarellen en van tekeningen tot bronzen beelden.

U bent van harte welkom, toegang gratis

De expositie ‘Verhalenvertellers’ vindt plaats op 20 en 21 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Parkeren kan op de grote parkeerweide van De Paardenkamp naast het Avia tankstation. Boerderij Vosseveld (Birkstraat 96) en Boerderij Het Gagelgat (Birkstraat 107) bevinden zich op loopafstand. Kom luisteren naar de vertellers en ontdek zelf de verhalen!