-

Sportief design en maximaal comfort

TONICS-schoeisel is het resultaat van jarenlang ontwikkelen, onvermoeide inzet met als doel nieuwe maatstaven op het gebied van functionaliteit en design om daarmee een goed product aan de markt aan te bieden – de basis van het merk TONICS.

De ervaringen en de kennis van professionele ruiters vormen daarbij een belangrijke basis! In samenwerking met onze professionele sponsorruiters komen we tot de beste oplossingen.

Het resultaat is een exclusieve keuzemogelijkheid in schoenen voor de ruitersport, die bieden wat ze werkelijk nodig hebben: hoge kwaliteit, comfort en schoonheid in laarzen, jodhpurs en chaps. De basis voor succesvol rijden.

Tijdens de jarenlange ontwikkeling was 1 van de speerpunten de zooltechnologie van de schoen. De losse zool onderdelen voldoen aan de hoogste eisen van de professional en de moderne sportschoen. Ze hebben voor de sport tot op het hoogste niveau ondersteuning door de schoenen nodig. Voor het grootst mogelijke comfort: anatomisch gevormde technologische binnenzool met geïntegreerde demping, geperforeerd bij de bal van de voet voor een betere ventilatie en een
X-Static binnen zeide (SPACE), antibacterieel en geur remmend.

Een nieuw comfort niveau.

De laars JUPITER voldoet aan alle eisen voor een comfortabel en functionele laars. Het voorgevormde voetbed, als ook de hoge kwaliteit van de buitenzool, geven de voet van de ruiter optimale grip op de grond, als ook in de stijgbeugel. Kwalitatief glad leder geven deze laars een sportief en elegant uiterlijk, wat bevestigd wordt door de moderne vorm van de boog aan de schacht. Aan de binnen zijde heeft deze laars Grip-leder voor meer grip, wat zorgt voor een stabiele beenligging zorgt. Elastische veters zorgen voor een smalle pasvorm op de voet en de enkel. De laars is gevoerd met een zacht kalfsleder. De bescherming tegen schuren aan de buitenzijde, en tevens aan de voor- en achterkant zorgen voor een lange levensduur van deze laars.

Sportief design en geweldig comfort.

De combinatie van functionaliteit en sportief design maken de TONICS-producten zo bijzonder. Een hoogtepunt en topper in de verkoop is de jodhpurs SPACE. Waterdicht, ademend en inclusief de top zolentechnologie, bieden deze schoen het hoogste draagcomfort. Hoogwaardig leder, een waterdicht membraam, antibacterieel X-Static® Mesh-binnevoering en de ademende, dempende en stabiliserende binnenzool zorgen voor een optimaal klimaat voor de voet en maximaal draagcomfort.
SPACE is bovendien oogverblindend mooi. Verdere pluspunten zijn: de innovatieve schuurbescherming beschermd niet alleen het leder, maar is ook een streling voor het oog.

Prijstechnisch biedt TONICS in het middensegment de STARDUST, ROCKET en MERCURY aan. Alle drie met ook het hoogste draagcomfort. Voor dagelijks gebruik! De antislip buitenzool is sportief in uiterlijk en geeft een stevig houvast., de tussen- en binnenzool kernmerken zich door ergonomische flexibiliteit, demping en stevige houvast. De side protectie zorgt voor een extra bescherming op scheuren aan de buitenzeide van de laars wat zorgt voor een langere levensduur.

Chaps met uitstekend pasvorm.

Bij de jodhpurs biedt TONICS zowel een trainings- als een wedstrijdchap aan. Het in het bijzonder voor de training geschikte model SIRIUS is van een zacht en nerfachtig leder aan de buitenzijde en een extra grip leder aan de binnenkant. In combinatie met de elastieken elementen zorgen deze uitvoering ervoor dat de SIRIUS als een tweede huid voelt.

De chaps voor de wedstrijd is de TRITON, die staan voor elegantie en draagcomfort. Het fijne Europese gladde leder aan de buitenkant, in combinatie met het elegante TONICS-logo en de hoge boog aan de schacht maken deze chap zo bijzonder. De combinatie van de anatomische vormgeving en de elastische elementen zorgen voor de perfecte pasvorm.

Verdere informatie vind je onder www.tonics-shoes.com en bij Instagram @tonics_shoes