Schockemöhle Sports: een combinatie van functioneel en design

Al tientallen jaren staat de naam Schockemöhle voor topprestaties in de paardensport. Schockemöhle Sports heeft zich 10-jaar geleden als doel gesteld, de paardensport middels kwalitatief hoogwaardige, technisch doorontwikkelde en esthetisch aansprekende producten, een nieuwe weg in te laten slaan. Vanuit dit oogpunt gezien willen we graag enkele van onze nieuwste producten aan u voorstellen:

Rijbroekenlijn „Equinox“

Sinds kort zijn de nieuwste modellen van onze rijbroekenlijn “Equinox” (voor dames en heren) in de ruitersportzaak verkrijgbaar. Het unieke aan deze rijbroeken is dat ze een bijzonder goede pasvorm hebben, zeer comfortabel zijn en door middel van nieuwe technieken, om de siliconen er op te verwerken, een zeer goede grip in het zadel bieden. Daarnaast onderscheiden deze modellen zich door een sportief design. Voor verdere informatie klik hier.

 

Anatomische Premium hoofdstellen

Net nieuw zijn de anatomisch gevormde hoofdstellen STANFORD, MALIBU en VENICE. Het speciaal ontwikkelde kopstuk zorgt voor minimale druk op het hoofd en de halsspieren van het paard. Daarbij j hebben de oren voldoende bewegingsvrijheid. Ook de neusruim is anatomisch gevormd en door de gebogen vorm sluit deze perfect aan om het hoofd van het paard. Deze en de anderen voordelen zorgen voor een maximaal draagcomfort. Voor verdere informatie klik hier.

 

TONICS schoenen en chaps

Schockemöhle Sport heeft met het merk TONICS schoenen en chaps ontwikkeld die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit en design om daarmee op de actuele marktsituatie in te spelen. Het resultaat is een exclusieve keuze aan paardrij schoenen, die de ruiter en amazone dat biedt wat ze daadwerkelijk nodig hebben: hoogwaardige, comfortabele en aansprekende jodphurs en chaps als basis voor topprestaties.

Het getoonde model SPACE is waterdicht, maar ook ademend. De ingebouwde zooltechnologie en de X-Static binnen voering zorgen voor een zeer hoog draagcomfort. De bescherming aan de zijkanten zorgt voor een extra lange levensduur van het leder. Voor verder informatie klik hier.

sports_bittonics_bit