-

Rijbroeken van Schockemöhle Sports – voor iedere smaak!

Of je nu houdt van klassiek chique, extra sportief of buitengewoon glamoureus, bij Schockemöhle Sports vind je zeker jouw model!

De functionele modellen voor dames, ELECTRA en ELEONORE, bieden optimaal draagcomfort. Het materiaal is vuilafstotend, ademend en droogt snel. Bovendien biedt het door een speciale behandeling bescherming tegen UV-50+.

Met de modellen VICTORY en VENUS krijg je meer glitter en glamour! Naast alle voordelen van de bovengenoemde modellen hebben deze twee modellen talrijke bijzondere Strass-opzetten. En voor uw model hebben deze rijbroeken een zakje aan de zijkant.

In love with Denim

Met de toprijbroek DELPHI JEANS en LYRA JEANS zie je er zowel op straat als op de stal top uit. Sportief design met klassieke jeanslook zorgen voor maximaal draagcomfort.

Comfortabele rij-legging

De POCKET RIDING TIGHTS bestaan uit een ultralicht en bijzonder rekbaar materiaal, waarmee het zich als een tweede huid aanvoelt. Daarom zijn ze een luchtig alternatief voor de standaard rijbroeken. Ook hier weer het praktische zakje aan de zijkant voor de mobiele telefoon en voor de sleutels en kleingeld zitten er in de band kleine zakjes met ritsen.

Alle rijbroeken van Schockemöhle Sports hebben voor nog meer comfort een elastische band onder aan de broekspijp, dus geen klittenband en geen naden rond de knie. Dus geen onaangename druk- en schuurplekken.

En natuurlijk vergeten we ook de mannen niet: de modellen PHOENIX, HERO, DRACO GRIP en LEO GRIP zijn er in verschillende kleuren.

Een praktijk test

De Oostenrijkse vakhandel EquusVitalis heeft voor haar online magazine de rijbroek ELEONORE getest met als conclusie:

“Het hoogtepunt van deze rijbroek is absoluut het grote draagcomfort. Ook de diepe broekzakken zijn een groot pluspunt (…) In combinatie met de UV 50+ bescherming is deze Eleonore de perfecte rijbroek voor de zomer en om uit te rijden.

Meer informatie vind je op www.schockemoehle-sports.com en op Instagram.