-

Paardenhouders ontdekken Anymal-App

anymal

Anymal, de app om altijd en overal je hobbydieren te beheren groeit stevig door bij paardenhouders. Na een brede lancering van de Anymal-app in november 2020, hebben de makers van de app de afgelopen maanden zich gefocust op paardenhouders. Uit onderzoek bleek namelijk dat de app onder deze doelgroep heel goed wordt gewaardeerd. 

Met Anymal heb je altijd en overal alle gegevens van je hobbydieren bij de hand. Je voert een geboorte, vaccinatie of behandeling snel en gemakkelijk in, zodat je administratie altijd up-to-date en goed terug te vinden is. Niet alleen de gegevens van je paard, maar ook de administratie van je andere huis- en erfdieren kun je in de app kwijt! 

Inmiddels bestaat een groot deel van de gebruikers van Anymal uit paardenhouders. De makers van de app verwachten dat dit aantal de komende maanden verder groeit, gezien de positieve feedback die zij hebben ontvangen uit het veld.

Missie

Anymal BV is een 100% dochter van Royal GD. De missie van de onafhankelijk bedrijf GD is om met Anymal de diergezondheid en het dierwelzijn van hobbydieren wereldwijd inzichtelijk te maken. 

Anymal is gratis te downloaden in de app- en playstore. Ga naar www.any-mal.com voor de downloadlink en meer informatie. 

Bekijk het gratis webinar van Anymal op 20 april om 20 uur vertellen dierenarts Toine Cruijsen, dierenarts Iris van Gulik en Harmke Schrijver van Horse & Habitat je meer over actuele thema’s, zoals vaccineren. Waarom zou je jouw paard vaccineren en waartegen? Iris geeft daarna tekst en uitleg over het ontwormen van veulens en tot slot zal Harmke Schrijver het nut en de noodzaak toelichten van het registreren van je paard.