-

uvex rijhandschoenen: Ventraxion & Ceravent

Uvex

uvex heeft twee nieuwe rijhandschoenen! De uvex Ventraxion rijhandschoen: een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit en een nieuwe, sportieve rijhandschoen: de uvex Ceravent.

uvex Ventraxion handschoen

De innovatieve uvex Ventraxion handschoen word in ‘slechts’ vijf maten aangeboden. De reden daarvoor is simpel: de handschoen past zich optimaal aan de ruiterhand aan. Dit kan door de door uvex ontwikkelde pasvorm in combinatie met het nieuwe soft-touch materiaal dat uitermate flexibel maar tegelijkertijd ook ademend en ventilerend is. Door het soft-touch materiaal krijgt de ruiterhand de nodige ondersteuning, maar blijft de inwerking soepel en is het gevoel optimaal.

Grip

Deze nieuwe handschoen voelt aan als een tweede huid en biedt de grip die de ruiter nodig heeft. Net als alle handschoenen van uvex is ook dit model wasbaar. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en blauw.

uvex Ceravent handschoen

“Ruiters zijn atleten” dat is het motto voor deze nieuwe, opvallende  rijhandschoen voor ruiters en amazones, de uvex Ceravant. Extreme duurzaamheid dankzij minimale slijtage en perfecte pasvorm en flexibiliteit – dat is de nieuwe uvex Ceravent! Het innovatieve ontwerp, dat doet denken aan de grip-toepassingen van moderne rijkleding, doet het hart van ware atleten sneller kloppen.

Duurzame lichtheid

Deze nieuwe rijhandschoen van uvex staat voor duurzame lichtheid. Op het eerste gezicht maakt deze rijhandschoenen indruk met zijn innovatieve uiterlijk. Op het tweede gezicht overtuigt de handschoen met zijn zeer functioneel materiaal en de lange levensduur die het garandeert. De ceraspace ™ -technologie met keramische coating, die de handschoen aan de buitenkant volledig omsluit en is verwerkt in de ruimtes ertussen, maakt de handschoen extreem duurzaam.

Slijtvast kunstleer

Het innovatieve, zeer slijtvaste kunstleer zorgt voor de nodige grip op de contactpunten van deze lichtgewicht handschoen ook bij nat weer. Prestatiegerichte ruiters zullen dol zijn op deze handschoen! De behaaglijke manchet van de korte sporthandschoen is nauwelijks merkbaar en kan perfect worden gecombineerd met allerlei paardrijdoutfits. Zoals alle uvex paardrijhandschoenen is de uvex Ceravent geschikt voor touchscreens en wasbaar.