-

uvex rijhandschoenen: Sumair en Ventraxion

uvex heeft twee nieuwe rijhandschoenen! De uvex Ventraxion rijhandschoen: een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit en een nieuwe, sportieve rijhandschoen: de uvex Ceravent.

uvex Sumair handschoen

Een goede grip van de teugels is in het zadel cruciaal, zelfs onder zweterige omstandigheden. Maar wat er ook gebeurd, de uvex sumair rijhandschoen is er en daarmee ben jij er voor je paard. Zweet en vocht doen er dan niet meer toe voor een vaste grip: het materiaal van de uvex sumair maakt deze belofte waar.

Ademend materiaal

Zweet en vocht komen bij iedere sportieve activiteit voor. En dit geldt zeker voor paardrijden, de handen van de ruiter hebben hiermee van zowel zichzelf als van het paard te maken. Het nieuwe materiaal van de uvex sumair gaan met dit zweet en vocht het gevecht aan. Het ademend Mesh-materiaal van de handschoen aan de bovenzijde van de hand en de duim zorgen voor vochtafdrijving. In de handpalm en tussen de vingers zorgt het dunne, hoogwaardige polyurethaan materiaal voor extreme grip, waarbij het gevoel met de teugels blijft. Het maakt niet uit hoe hard jij en je paard werkt, deze handschoenen zorgen ervoor dat jij de controle hebt.

Stijlvolle uitstraling

Dit hoogwaardige functionele materiaal zorg ook voor een unieke en stijlvolle uitstraling: glossy synthetisch leer, plyurethane en mesh in verschillende kleuren. Met zwarte lak details en duidelijke sportieve belijning maakt deze handschoen tot een stijl icoon. De uvex sumair heeft een korte manchet wat een sportief uiterlijk geeft, zelfs bij warm weer.

Op basis van haar filosofie maakt uvex geen gebruik van dierlijke producten in de productie van haar handschoenen. Net als alle andere uvex rijhandschoenen, is de uvex sumair handschoen touchscreen compatible en zijn ze te wassen in de wasmachine.

Beschikbaar in het zwart/zwart, zwart/blauw en zwart/roze.

uvex Ventraxion handschoen

De innovatieve uvex Ventraxion handschoen word in ‘slechts’ vijf maten aangeboden. De reden daarvoor is simpel: de handschoen past zich optimaal aan de ruiterhand aan. Dit kan door de door uvex ontwikkelde pasvorm in combinatie met het nieuwe soft-touch materiaal dat uitermate flexibel maar tegelijkertijd ook ademend en ventilerend is. Door het soft-touch materiaal krijgt de ruiterhand de nodige ondersteuning, maar blijft de inwerking soepel en is het gevoel optimaal.

Grip

Deze nieuwe handschoen voelt aan als een tweede huid en biedt de grip die de ruiter nodig heeft. Net als alle handschoenen van uvex is ook dit model wasbaar. De handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin en blauw.