-

Koelingsproducten onder de loep

Als je je paard flink getraind hebt, is het geen overbodige luxe om hem daarna even te koelen! Er zijn allerlei koelingsproducten voor paarden te verkrijgen. Ken jij deze vier al?

Equine Legcooler:

Vier in één

De Equine Legcooler biedt de meest doeltreffende manier van koelen met koud stromend water. Met de Equine Legcooler koel je tot vier benen gelijktijdig! Zo help je blessures herstellen en voorkomen.

Adviesverkoopprijs: € 55,95 voor set voor 2 benen, € 169,95 voor set voor 4 benen

 

NAF Cooling WASH:

Fris als de zee

Deze verfrissende Cooling Wash van NAF is speciaal ontworpen om spieren af te koelen, te ontspannen en te verfrissen op warme zomerdagen. Voeg slechts een paar dopjes toe aan schoon water om je paard op te frissen. Cooling Wash hoeft na gebruik niet te worden uitgespoeld.

Adviesverkoopprijs: € 14,95 voor 500 ml

 

Cavalor Ice Clay:

Lekker papje

Cavalor Ice Clay is gemaakt met arnica en geeft een langdurig koelend effect op de benen en pezen. De mineralen hebben een hoog absorberend vermogen en de tegendruk die ontstaat door de klei werkt vochtafdrijvend.

Adviesverkoopprijs: € 43,00 voor 4 kg

 

Cavalor CoolSens:

Weldadige wellness

CoolSens is dé wellnessbehandeling voor je paard na een zware training. Natuurlijk en dopingvrij. De essentiële oliën revitaliseren en verzachten: niet alleen goed voor de spieren, maar ook voor het herstellen van wondjes.

Adviesverkoopprijs: € 19,95 voor 500 ml

Bit mocht 1x een Equine Legcooler, 5x NAF Cooling Wash en 1x pakket Cavalor Ice Clay + CoolSens weggeven! De winnaars zijn:

1x een Equine Legcooler:
Naomi Vissers

5x NAF Cooling Wash:
Cynthia Sue
Mandy van der Heiden
Marijn van Meegdenburg
Claire Bax
Tessa de Roon

1x pakket Cavalor Ice Clay + CoolSens:
Patty Prins

Meer weten over de koelingsproducten? Bit-redacteur Esther Berendsen probeerde ze stuk voor stuk uit. Lees haar ervaringen in Bit 258.