-

Handschoenen onder de loep

De ene ruiter zweert erbij, de ander kweekt liever eelt. De innovatie van handschoenen staat niet stil en hierdoor is er tegenwoordig voor iedereen een passende handschoen te vinden. Maar welke handschoen past bij jou? Dit is erg persoonlijk en moeilijk om aan de hand van een plaatje of één keer passen in de winkel te bepalen. Om je een idee te geven hoe verschillende handschoenen aanvoelen tijdens het rijden, probeerde Bit drie paar handschoenen voor je uit.

uvex ventraxion:

Als een tweede huid

De innovatieve uvex ventraxion handschoen is in vijf maten beschikbaar. De handschoen past zichzelf perfect aan de hand van de ruiter aan. Het nieuwe softtouch materiaal is flexibel en tegelijkertijd ademend. Dit materiaal is op contactpunten van de handschoen ingezet en levert de hand van de ruiter de nodige support. Kleur: zwart, bruin, blauw.

Adviesverkoopprijs: € 34,99

 

Roeckl Madrid Micro Mesh:

Op chique

Deze handschoen van Roeckl combineert fashion met de functionaliteit van een rijhandschoen. De combinatie van zacht, lichtgewicht Micro Mesh op de rug van de hand en de elastische, anti-slip handpalm gemaakt van Drytec G5 maakt deze handschoen uitermate comfortabel en verzekert de ruiter van een perfecte grip op de teugels. Bovendien is deze handschoen handig te gebruiken op een touchscreen. Kleuren: zwart, zwart/rood, zwart/goud, wit, navy, mocca, mocca/goud.

Adviesverkoopprijs: € 43,50

 

Haukeschmidt Finestgloves – A Touch Of Class Print:

De klassieker

De ‘A touch of class’ handschoenen zijn een droom van iedere ruiter. Ze hebben de perfecte pasvorm en bieden geweldige grip. Ze zijn gemaakt van een ademende, duurzame en sterke, maar flexibele en zachte stof die zeer lang meegaat. De handschoenen zijn tevens wasmachinebestendig. Deze handschoen is ideaal voor alle disciplines. Kleuren: zwart en crème.

Adviesverkoopprijs: € 32,50

 

Bit-marketingmedewerker Anne Bezemer probeerde deze handschoenen uit tijdens het springen, dressuren en op buitenritten. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees het in Bit 253, die nu in de winkel ligt!