-

Engelse zadels voor alle type paarden

rs141_kent-masters-logo-print-quality-scr
Kent & Masters biedt zadels voor ieder type paard, specifieke modellen voor verschillende disciplines.

De boomwijdte is aan te passen door middel van 7 maten kopijzers.
zadelenambacht

 

Fairfax Logo Light5De missie van Fairfax

De missie van Fairfax is om de prestaties van jouw paard te verbeteren door middel van een reeks wetenschappelijk bewezen top zadels, hoofdstellen en singels.

De successen die dit Engelse bedrijf bereikt komen tot stand door een succesvolle combinatie van traditie, technologie en testen. Elk product dat Fairfax ontwikkeld, wordt onder de loep genomen door de laatste technologieën te gebruiken om de drukverdeling in combinatie met de gangen van het paard in kaart te brengen.

Fairfax maakt revolutionaire producten die ontwikkeld zijn om de belemmering van spierbeweging te voorkomen en bewegingsvrijheid te bevorderen. Het bedrijf onderbouwd deze claim door middel van nauwkeurig en onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek. Deze baanbrekende aanpak middels analytische testen maakt Fairfax Saddles uniek.

Alle producten van Fairfax worden met de hand gemaakt in Engeland door hoog opgeleide vakmensen en Master Saddlers die gebruik maken van het beste Engelse, Italiaanse en Franse leer. Ontdek de zadels, singels en hoofdstellen van Fairfax en ervaar hoe ze jouw paard kunnen verbeteren.

Klik hier voor de website van Fairfax.