-

Alles onder één dak met het oog op de klant bij Ruitersport Equidrôme

“Het winkelen moet een beleving zijn. Daarnaast is het belangrijk dat onze klanten op alle vlakken desgewenst een passend advies krijgen”, vertelt Charlotte Leurs van Ruitersport Equidrôme in Venlo. Met de realisatie van een gloednieuwe winkel in februari 2011 met een uitgebreid assortiment op een winkeloppervlakte van 1500m² (een van de grootste ruitersportwinkels van Europa) en de samenwerking met deskundige specialisten is dat zeker gelukt.

Over het concept is tot in de kleinste details nagedacht. “We zaten met onze ruitersportzaak van 2005 tot 2011 eerst in het centrum van Venlo. Daar was het niet mogelijk om paarden mee te nemen, terwijl het juist zo fijn is als een expert, bijvoorbeeld een bitfitter of zadelpasser, direct kan mee kijken.” Wie denkt dat alleen maatwerkproducten getest kunnen worden heeft het mis. “Met of zonder onze hulp kunnen alle producten in onze rijhal getest worden. Zo weet de klant zeker dat ze met de juiste spullen huiswaarts keren.”

Ruitersportzaak met kennis

De ruitersportzaak staat voor deskundigheid op alle vlakken en deelt haar kennis graag. Daarom zijn er wekelijks interessante clinics en inspirerende evenementen. Met een ruime winkel, een uitmuntend assortiment, een inpandige rijhal, een zadelpasservice, een bitfitter, verhuur van geboortemelders en scheerapparaten, en een reparatie- en borduurservice heeft Equidrôme echt alles onder één dak. Even bijkomen kan in het ruitercafé, waar je bijvoorbeeld een lekkere lunch of voor de vroege vogels een heerlijk ontbijt kunt nuttigen. Paardenliefhebbers kunnen zeven dagen per week, 363 dagen per jaar, dus elke zondag open, hun hart ophalen bij Equidrome, maar shoppen vanuit de luie stoel kan ook 24 uur per dag online.

Perfect december uitstapje

In de decembermaand organiseert Ruitersport Equidrôme verschillende gave activiteiten zoals een Pietenmiddag, het maken van een kerstkrans en het versieren van een halster. Uiteraard kun je ook heerlijk kerstshoppen met waanzinnige acties zoals een GRATIS naamborduring. Wil jij de decembermaand goed afsluiten dan moet je absoluut een bezoekje brengen aan Ruitersport Equidrôme tijdens de eindejaarsactie. Dan ontvang je 25% korting op een artikel naar keuze! Ten slotte is Ruitersport Equidrôme gelegen naast Leurs Tuincentrum. Dit tuincentrum heeft net zoals voorgaande jaren weer een spectaculaire kerstshow, welke meerder keren in de prijzen gevallen is voor Beste Kerstshow van Nederland en dus absoluut een bezoekje waard is. Op zoek naar het perfecte december uitstapje? Dan is een bezoekje aan Ruitersport Equidrôme zeker de moeite waard.

Social media Ruitersport Equidrôme