Afbeelding

Win: Duotickets voor CAVALLUNA - Secrets of Eternity in Rotterdam

Win

Als je één keer naar de wervelende paardenshow van CAVALLUNA geweest bent, vergeet je dat nooit meer en wil je je elke keer opnieuw laten betoveren. Zat je nog nooit op de tribune, dan wordt dat hoog tijd! Op 10 en 11 juni kan dat, want dan zijn er maar liefst drie spectaculaire voorstellingen van CAVALLUNA – Secret of Eternity in Rotterdam Ahoy.

Na CAVALLUNA - World of Fantasy en CAVALLUNA - Legend of the Desert, is het nu tijd voor de compleet nieuwe live entertainment show CAVALLUNA – Secret of Eternity. een show vol beeldschone paarden, eersteklas rijkunst, imposante scènes uit de show en muziek vol gevoel. En dat alles verpakt in een fantastisch verhaal en overweldigende decors. 

Sterren op vier benen

Zo dragen de sterren op vier benen ook in de nieuwe Europa Tournee weer uit wat amper in woorden uit te drukken is en elke show uniek maakt: schoonheid, natuurlijkheid en intense emoties. In combinatie met de beste ruiters van Europa hebben allerlei paardenrassen en hun trainers de toeschouwers in hun ban. Jong en oud kijkt ademloos naar hun verrichtingen in de piste.

Betoverend en magisch 

Niet alleen de paarden betoveren, de hele sfeer en de prachtige decors dragen ook bij aan het magische gevoel dat de shows van CAVALLUNA elke keer weer oproept. Schilderachtige panorama’s, kleurrijke dorpen, romantische stranden, tropische bossen, indrukwekkende tempels en mythische culturen zijn een ongelooflijke explosie van kleur. Paardenliefhbbers én mensen die niks met ‘onze’ viervoeters hebben, worden geïnspireerd en waarderen de hoogstandjes op artistiek en muzikaal gebied. 

Neem dus gerust iemand mee naar Rotterdam Ahoy die niet per se fan van onze favoriete viervoeters is … Hij of zij zal zich geen moment vervelen!  

Meer informatie: www.cavalluna.com.

5 duotickets voor zondag 11 juni

Wij mogen 5 duotickets voor Cavalluna Rotterdam Ahoy weggeven, voor de voorstelling van ZONDAG 11 JUNI OM 14.00 UUR! Wil jij kans maken? Vul je gegevens in en wie weet zit jij straks op de tribune!

https://fd7.formdesk.com/mphorses/bit-en-cap-win-cavalluna-2023


Afbeelding
Afbeelding