Afbeelding

WIN: allweather-deken van Decathlon (200gr) t.w.v. € 139,98

Win

De meeste van onze paarden hebben genoeg aan hun eigen vacht, maar bij nat en guur weer kan het toch fijn zijn om extra bescherming te geven. De zwarte Decathlon allweather-deken van 200 gram in ripstopstof van 1000 denier is ideaal in het winterseizoen.

Dankzij de zeer grote comfortplooien kan je paard ongehinderd bewegen. Met drie gespen kun je het halsstuk vastmaken, om te voorkomen dat lucht of regen onder de deken doordringen. De combinatie van deken + halsstuk biedt volledige waterdichtheid  De dekenmaten lopen uiteen van 85 tot en met 165 cm en zijn daardoor voor paarden én pony’s geschikt.

Los de prijspuzzel op en win

Wil jij deze zwarte, waterdichte outdoordeken mét halsstuk winnen? Los dan de puzzel in Bit & Cap 293/204 (januari 2023) op en stuur de oplossing voor 1 februari 2023 naar bit-cap@mphorses.nl. Geef behalve je naam en adres ook even aan welke maat deken en halsstuk je wilt ontvangen (op decathlon.nl vind je een maattabel). Uit de goede inzendingen trekken we een winnaar. En jij kunt dat zomaar zijn, dus doe mee!

Abonnee worden op Bit & Cap

Word abonnee van Bit & Cap.

Afbeelding
Afbeelding