bit 25 jaar
bit 25 jaar

Doe mee aan de Bit puzzelactie

Win

Bit bestaat 25 jaar, dus dat moet gevierd worden! En dat feestje willen we natuurlijk niet alleen vieren. Dit doen we graag samen met jou en onze adverteerders! Het hele jaar kun je profiteren van leuke acties en aanbiedingen. Maar nu pakken we echt goed uit met een speciale puzzelactie!

Wat houdt deze puzzelactie in?

Je gaat op zoek naar het antwoord op dé Bit-puzzel. Maar hoe vind je nu het antwoord op deze puzzel? Daar heb je echte detective skills voor nodig: een scherp oog en inzicht in cryptische omschrijvingen.

In de juni-editie van Bit magazine zijn diverse letters verstopt die je kunnen helpen bij het vinden van de oplossing. Maar niet alleen in het magazine zul je hints tegenkomen. Ook online gaan we je helpen om steeds dichterbij die uiteindelijke oplossing te komen. Kortom, houd al onze kanalen in de gaten, en kijk af en toe eens net iets specifieker naar een pagina en je zult de puzzel kunnen oplossen!

Maak kans op leuke prijzen

Met het oplossen win je niet alleen de eer van beste Bit 25 jaar detective, maar maak je ook nog eens kans op leuke prijzen! Zo maak je bijvoorbeeld kans op het Bit No.1 pakket met daarin de Bit mokken, drinkfles, pocketknife voor de hoeven én een leespakket. Maar al deze artikelen zijn ook als losse items te winnen. Genoeg kans op een leuke prijs!