horoscoop site
horoscoop site

Horoscoop: weegschaal

Nieuws

Een Weegschaal probeert altijd een evenwicht tot stand te brengen en te bewaren. Vandaar ook die beruchte twijfel… Dit teken is extravert, communicatief en tamelijk spontaan.

(21 september t/m 20 oktober)


Weegschaal-paard


Vertwijfeld blijft het Weegschaal-paard voor een hindernis staan. Zelfs een Weegschaal-veulen twijfelt veel. Het kan de keuzemogelijkheden niet verwerken. Weegschalen zijn dus niet lui, ze hebben gewoon vreselijk veel moeite om een beslissing te nemen. Ze hebben tijd nodig. Jaag ze niet op, want dat werkt averechts. Een Weegschaal-paard is dol op gezelschap. Het wil niet lang alleen zijn. Zeker een bejaarde Weegschaal heeft behoefte aan mensen om zich heen.

Weegschaal-ruiter


Gezelschap is ook voor de Weegschaal-ruiter van belang. Hij werkt graag in een team. Hij wil erbij horen. Een Weegschaal-ruiter is een dankbaar teamlid, want hij kan uitstekend bemiddelen. De Weegschaal is gevoelig voor mooie, sierlijke dingen. Vraag hem niet om snelle beslissingen te nemen, want dat kan hij niet. Hij wil problemen juist van alle kanten kunnen bekijken en dan een weloverwogen beslissing nemen.

De beste combinaties:


Een Weegschaal-ruiter met een Tweeling- of Waterman-paard.