boekenblog
boekenblog

Prijswinnaars Vrijheidsdressuurboek bekend!

Nieuws

Bit mocht drie exemplaren weggeven van het boek Vrijheidsdressuur voor paard en pony van Media Boekservice. De prijswinnaars zijn: Malou Gotink, Tine Thys en Josiane Meijer, zij ontvangen binnenkort het boek van Sigrid Schope. Veel leesplezier!
Malou reageerde met: “Ik heb rijden altijd leuk gevonden maar miste altijd iets. Laatst heeft een vriendin van mij iets laten zien over het grondwerk wat zij doet met haar paarden. Het leek mij geweldig! Helaas woont zij niet erg dichtbij en kan me niet veel helpen. Ik denk dat dit boek met wel op de goede richting kan zetten en me een stuk verder kan helpen.”

De reactie van Tine op het bericht was: “Ik heb twee toffe leergierige IJslanders, een merrie van 10 en een ruin van 27. Mijn stoere man is nog fris van geest maar buiten een wandeling vindt hij rijden stilletjes aan wat minder en dit gaat hij graag doen! Mijn meisje is vorige jaar zéér ziek geweest. Zij heeft eczeem en vermoedelijk door stress was haar immuunsysteem helemaal onderdoor. Nu mag ik terug trainen met haar, maar zou eigenlijk liefst iets speelser doen met haar en dit zou echt ideaal zijn voor haar! Speels maar uitdagend!”

En Josiane Meijer vertelde het volgende: “Omdat mijn hele lieve maar ondeugende shetlander altijd de raarste capriolen uit haalt, wil ik graag door middel van dit boek er voor zorgen dat mijn shetje zijn grappen uit mag gaan halen wanneer ik dat zeg. En daar heb ik hard dit mooie boek daarbij nodig, zodat ik de techniek goed beheers en waardoor ik mijn shetje ook kan beleren. Paarden kunnen de mooiste bewegingen maken, en dat mogen ze daarom ook laten showen aan anderen wanneer ik de opdracht opzeg, zodat iedereen er van kan genieten.”

Nieuwsgierig naar het boek? Lees hier de boekenblog van Bit-redacteur Afke Teunen. En aanstaande woensdag verschijnt haar nieuwste boekenblog!