Horse and Hunk kalender 2015, bit, bit magazine, bit-winactie, brooke hospital for animals
Horse and Hunk kalender 2015, bit, bit magazine, bit-winactie, brooke hospital for animals

Win: Horse and Hunk Kalender 2015

Nieuws

Twaalf uitverkoren knappe mannen schitteren op de Horse and Hunk kalender voor 2015. Stoer zijn ze zeker. Met hun gespierde torso zitten de hunks op een galopperend paard, springen over een hindernis of laten het paard zelfs op commando steigeren. Wie vind jij het knapst?Sexy mannen schitteren met paarden op kalender


Bekende Nederlanders kun je ook tegen komen op de Horse and Hunk kalender van 2015. Zoals de kersverse acteur Miro Kloosterman uit Goede Tijden Slechte Tijden. Of Ron Link die op het steigerende paard zit. Smaken verschillen dus elke maand een ander model én paard, zo zit er voor iedereen wat bij.

Brooke Hospital


De Horse and Hunk kalender steunt het goede doel Brooke Hospital for Animals. Deze stichting zet zich in om paarden en ezels gratis medische hulp te geven in landen zoals Egypte en Pakistan. En die hulp is hard nodig want als het dier niet kan werken door bijvoorbeeld een wond dan heeft het gezin ook geen inkomsten.
De kalender is te koop via de website Horse and Hunk en in verschillende boekhandels en ruitersportzaken door het hele land. De verkooppunten zijn op de website te vinden.

WINNAARS


Marleen Veneberg
Carmen Tiekstra
Claire de Vries
Alice da Silva
Isabel Mesa
Irma Dijkman
Anja Jager
Ans Has
Moniek Dotinga
Maaike Sinke
Bente Neijenhuis
Reda Bouchtaoui
Anne-Jo Smits
Stefanie Verhoef
Rieneke Tempelman

Gefeliciteerd! Je ontvangt de kalender zo spoedig mogelijk per post.